Betano Hockey Games - to nejlepší ze sítí!

I na Betano Hockey Games jsme se pro vás snažili přichystat co nejlepší obsah na sociální sítě. Během celého týdne a víkendu vznikla celá řada zajímavých příspěvků. Které vypichujeme?

Ohnivý vstup

Plné tribuny vítaly české hráče ve čtvrtek, když  nastupovali k utkání proti Finsku. Hned po rozbruslení si mohli fanoušci užít velkou show, když hráči vjížděli na horkou půdu Winning Group Areny. Doslova, vždyť kolem byly plameny!

Show Camerona a Švanciho

V průběhu prvního zápasu pak poslal fanoušky do varu i superfanoušek Cameron. Toho ale pořádně vyhecoval superbrňák Petr Švancara.

Zaostřeno na Gudase

Radko Gudas přijel pomoct českému týmu z NHL a byl pořádně vidět. Hned v prvním střídání se uvedl tak, jak to nejlépe umí, tedy pořádně tvrdým hitem. Ten pak předvedl i v momentě, kdy se jedna z kamer zaměřila jen na něj. Zajímavá podívaná z trochu jiné perspektivy.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Český hokej (@ceskyhokej.cz)

Ptačí pohled a modrá paráda

Brněnská aréna se fanouškům na sítích ukázala před nedělním zápasem taky trochu jinak. Z útrob vyletěl dron a parádně snímal rozbruslení českého týmu. Ten nastoupil ve speciálních modrých dresech, které šly obratem na aukci k dobročinným účelům. Dresy hráčů je možné vydražit na tomto odkaze.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Český hokej (@ceskyhokej.cz)

Brno, díky!

Výsledkově turnaj nedopadl dle představ, ale fanoušci na tribunách byli úžasní. A tak jim hráči po posledním utkání kolem ledu jeli zatleskat. Brno, díky!

TÉMATA: A-tým