Sympozium pro trenéry brankářů při MS 2024

Na letošním Mistrovství světa v ledním hokeji se v Praze koná unikátní událost – Sympozium pro trenéry brankářů. Tato akce, která proběhne 20. května 2024, se zaměřuje na klíčová témata tréninku a hry brankářů v různých věkových kategoriích.

Sympozium pro trenéry brankářů při MS 2024 slibuje být inspirativním a vzdělávacím zážitkem pro všechny trenéry brankářů. Setkání s renomovanými odborníky a bývalými profesionálními hráči NHL nabídne neocenitelné poznatky a perspektivy pro rozvoj brankářských dovedností na všech úrovních. Akce je určena pro trenéry brankářů a má kapacitu 50 osob. Registrace je možná výhradně přes aplikaci Coach Manager, a cena účasti je stanovena na 600 Kč s možností platby pouze přes platební bránu této aplikace. Za absolvování trenéři získají 6 kreditů.

Harmonogram akce:

1. Specifika tréninku brankářů v různých věkových kategoriích z pohledu fyzioterapeuta - Mgr. Veronika Hladíková

Koordinátorka Mgr. Veronika Hladíková představí pohled fyzioterapeuta na trénink brankářů v různých věkových kategoriích. Účastníci se dozvědí o klíčových aspektech, které je nutné brát v úvahu při tréninku mladých a rozvíjejících se brankářů.

2. Trénink hry holí brankáře v jednotlivých věkových kategoriích - Vladimír Dohnal

Zkušený trenér Vladimír Dohnal přednese o tréninku brankářské hry s hokejkou v různých věkových kategoriích. Jeho prezentace poskytne cenné návody a tipy, jak efektivně rozvíjet dovednosti brankářů od nejmladšího věku až po profesionální úroveň.

3. Debata s bývalými brankáři NHL 1. část - Milan Hnilička a Ondřej Pavelec

První část debaty s bývalými brankáři NHL přinese neocenitelné poznatky z jejich kariéry a pohled na vývoj brankářského umění v průběhu let. Milan Hnilička a Ondřej Pavelec sdílejí své zkušenosti a rady s účastníky.

4. Debata s bývalými brankáři NHL 2. část - Michal Neuvirth a Martin Prusek

Druhá část debaty bude hostit další dva bývalé brankáře NHL, Michala Neuvirtha a Martina Pruska. Tato diskuse poskytne pohled z jiné perspektivy na vývoj brankářského umění a strategie, které se vyvíjely během jejich kariér.

5. Taktické jednání a čtení hry brankáře v jednotlivých věkových kategoriích - Petr Přikryl

Trenér Petr Přikryl se zaměří na taktické aspekty hry brankáře v různých věkových kategoriích. Účastníci získají vhled do strategií a taktik, které jsou klíčové pro úspěch brankářů na různých úrovních soutěží.

6. Sledování utkání Finsko - Dánsko

Součástí sympozia je také sledování utkání mezi Finskem a Dánskem. Tato příležitost poskytne trenérům brankářů možnost aplikovat své nově získané poznatky a analyzovat výkony brankářů v reálném prostředí.

TÉMATA: Brankáři