Akreditace pro novináře

Švýcarský pohár 2022

Informace k akreditacím pro Švýcarský pohár, který se uskuteční od čtvrtka 15. 12. 2022 do neděle 18. 12. 2022:

Akreditace pro část turnaje, který proběhne ve Fribourgu: Novináři a fotografové mohou zažádat o akreditaci prostřednictvím speciálního formuláře zde. Kontaktní osobou pro případ doplňujících dotazů je Thomas Hobi (thomas.hobi@sihf.ch, +41 79 476 44 85). Uzávěrka akreditací je 5. 12. 2022.

Akreditace pro zápas Finsko vs Česko (break out game), který proběhne ve čtvrtek 15. 12. v Helsinkách: Novináři a fotografové mohou zažádat o akreditaci prostřednictvím speciálního formuláře zde. Kontaktní osobou pro případ doplňujících dotazů je Henna Malmberg (henna.malmberg@finhockey.fi, +358 (0)40 573 7572). Uzávěrka akreditací je 6. 12. 2022.

Mistrovství světa U20 2023

V Kanadě odstartuje 26. 12. 2022 mistrovství světa juniorů. Registrace médií na tuto akci byla spuštěna a její uzávěrka je v pondělí 14. listopadu - 23:59 SEČ. Zažádat o akreditaci můžete prostřednictvím tohoto formuláře: https://registration.iihf.hockey/WM20/media.

Obecná stránka IIHF s novinářskými akreditacemi je zde.

Mistrovství světa žen U18 2023

Ve Švédsku odstartuje 8. 1. 2023 mistrovství světa žen do 18 let. Registrace médií na tuto akci byla spuštěna a její uzávěrka je 2. 1. 2023. Zažádat o akreditaci můžete prostřednictvím tohoto formuláře: zde.

Obecná stránka IIHF s novinářskými akreditacemi je zde.