Akreditace pro novináře

PŘÁTELSKÁ UTKÁNÍ

DVOJUTKÁNÍ SLOVENSKO – ČESKO

Slovenský svaz ledního hokeje spouští akreditační proces pro média na dvojici přípravných zápasů slovenské hokejové reprezentace proti Česku. Zápasy se budou konat ve čtvrtek 21.4.2022 ve Spišské Nové Vsi a v sobotu 23.4.2022 v Trenčíně. V případě, že máte zájem o novinářskou akreditaci, je nutné nejpozději do úterka, 19.4.2022 do 12:00 hod. vyplnit následující formulář: https://forms.gle/919jD7dro8D3mihz5

Vyplněním akreditačního formuláře je vaše žádost automaticky akceptována. Kontaktováni budou jen žadatele, kterým nebude udělena akreditace.

Akreditační karty budou vydány v den zápasu přímo na zimním stadionu. Slovenský svaz ledního hokeje si vyhrazuje právo udělit limitovaný počet novinářských akreditací, dle kapacity stadionu.

EURO HOCKEY TOUR

ČESKÉ HOKEJOVÉ HRY

Termín: 28. 04. 2022 – 01. 05. 2022
Místo: Ostravar aréna, Ostrava, Česká republika
Uzávěrka akreditací: 20. dubna 2022
Informace o udělení akreditace: 22. dubna 2022
Výdej akreditací: 25. dubna 2022
Akreditační formulář a pravidla akreditace

EURO HOCKEY TOUR

CZECH HOCKEY GAMES

Date: April 28 – May 1, 2022
Venue: Ostrava arena, Ostrava, Czech Republic
Deadline: April 20, 2022
Decision: April 22, 2022
Issue of Accreditation Cards: April 25, 2022
Accreditation Form and Accreditation Regulations

Mistrovství světa 2022

Na https://www.iihf.com/en/static/5483/accreditation byla zahájena akreditace na mistrovství světa 2022, které se bude hrát v Tampere a Helsinkách. Uzávěrka pro podávání žádostí je 18. 1. 2022. Žádosti o akreditace související s vysílacími právy (RTV/Web, rozhlas, televize, internetové televize) je třeba zasílat na iihfwm_ops@infrontsports.com. Z IIHF nás informovali, že v současné době počítají s klasickými mix zónami, situace se však může v důsledku vývoje epidemické situace pochopitelně změnit.