16.01.2022 |

Vzhledem k přerušení KHL byl upraven program reprezentace

Po přerušení KHL upravilo vedení reprezentace program před olympijským turnajem v Pekingu. V týdnu od 17. do 22. ledna 2022 zajistilo ledovou plochu v O2 areně, kterou budou hráči pod vedením trenéra Filipa Pešána využívat k přípravě.

Jako první se v pondělí 17. ledna 2022 připojili brankář Roman Will z Traktoru Čeljabinsk, obránce Ronald Knot z Neftěchimiku Nižněkamsk a útočník Radan Lenc z Amuru Chabarovsk. Jen na výsledky testu čeká Lukáš Sedlák z Traktoru Čeljabinsk. Další hráči KHL se budou po vyřízení klubových a osobních záležitostí připojovat v průběhu týdne.

„Je důležité, abychom hráče po přerušení soutěže udrželi v tréninkové zátěži, i když především zpočátku bude příprava probíhat v malých skupinkách,“ uvedl v této souvislosti Filip Pešán. „Počtu hráčů a jejich složení pochopitelně uzpůsobíme i program prvních tréninků v O2 areně.“

Od neděle 23. ledna 2022 se hráči ubytují v Praze, trénovat budou v O2 areně a ve čtvrtek 27. ledna 2022 odletí do Pekingu. První trénink v malé hale Národního krytého stadiónu je naplánován na 28. ledna 2022. Hráči, jejichž soutěže pokračují, se budou k mužstvu připojovat postupně a do dějiště her odletí ve středu 2. února 2022.

Galerie