18.04.2022 | Tisková zpráva

Výkonný výbor jednal o trenérech mládežnických reprezentací

Výkonný výbor Českého hokeje jmenoval hlavní trenéry mládežnických, ženských a para hokejových reprezentací.

Reprezentaci U19 povede od příští sezóny Pavel Geffert, v čele reprezentace U18 pokračuje Jakub Petr, reprezentaci U17 převezme asistent Václav Eismann a na střídačce reprezentace U16 bude pokračovat Milan Razým. Hlavní trenér juniorské reprezentace U20 ještě bude určen, jeho asistentem bude Jiří Kalous, který bude působit i jako sportovní manažer mládežnických reprezentací.

Novou hlavní trenérkou ženské reprezentace se stala Carla MacLeod, v čele ženské reprezentace U18 bude pokračovat Dušan Andrašovský, dívčí reprezentaci U16 převezme Jan Lucák. Jako trenér para hokejové reprezentace pokračuje Jiří Bříza.

V další části jednání schválil výkonný výbor ČSLH mimo jiné přihlášky do soutěží řízených a organizovaných ČSLH, termíny pro jejich podávání, vstupní podmínky a výši startovného, komisi ženského hokeje ve složení Tereza Sadilová, Dušan Andrašovský, Jan Lucák, Alena Mills, Markéta Mlíkovská a Jiří Šindler nebo licenční řád pro účast v I. lize ČR.

Výkonný výbor schválil také návrh, aby hráči s ukrajinskou státní příslušností v mládežnických kategoriích nebyli považováni v sezóně 2022/23 za cizince.

Schválení trenéři mládežnických, ženských a para hokejových reprezentací:

Asistent trenéra U20: Jiří Kalous
Hlavní trenér U19: Pavel Geffert
Hlavní trenér U18: Jakub Petr
Hlavní trenér U17: Václav Eismann
Hlavní trenér U16: Milan Razým
Hlavní trenérka reprezentace žen: Carla MacLeodová
Hlavní trenér reprezentace žen U18: Dušan Andrašovský
Hlavní trenér reprezentace žen U16: Jan Lucák
Hlavní trenér para hokejové reprezentace: Jiří Bříza