03.09.2019 | Tisková zpráva

Titulárním partnerem juniorské extraligy se stala společnost Redstone Real Estate

V sezóně 2019/20 se budou nejvyšší juniorské soutěže hrát pod názvy DHL Juniorská liga Akademií a REDSTONE extraliga juniorů. Ve skupině Západ REDSTONE extraligy juniorů se střetnou BK Havlíčkův Brod, Hokej Ústí nad Labem, IHC Písek, HC Chrudim, HC Kobra Praha, HC Kralupy nad Vltavou a SKHL Žďár nad Sázavou, ve skupině Východ celky HC AZ Havířov 2010, HC MD Šumperk, HC Litomyšl, HC TORAX Poruba, HC ZUBR Přerov, HC Warriors Brno a Valašský hokejový klub ze Vsetína.

Mužstva, která se ve skupinách umístí po základní části soutěže na prvním až čtvrtém místě, budou usilovat v play off, hraném na tři vítězné zápasy, o postup do DHL Juniorské ligy Akademií, na druhé straně týmy, které obsadí ve skupinách sedmou příčku, čeká vyřazovací play out a poražené mužstvo sestoupí do Ligy juniorů.

„Těší nás, že partnery mládežnického hokeje rozšířila společnost Redstone Reale Estate a že jsme se s tímto významným subjektem, součástí skupiny Redstone, působící v developerské, realitní a investiční oblasti, domluvili na spolupráci,“ uvedl prezident Českého hokeje Tomáš Král. „Všechny nejvyšší mládežnické soutěže tak získaly před nadcházející sezónou titulární partnery a budou se hrát pod názvy DHL Juniorská liga Akademií, REDSTONE extraliga juniorů a ELIOD extraliga dorostu.“

„Společnost REDSTONE REAL ESTATE sleduje a oceňuje dlouhodobou koncepční práci Českého hokeje, a s potěšením využila možnost podpořit ji v oblasti juniorského hokeje, kde vidíme velký potenciál a perspektivu. Věříme, že investice do sportu a mládeže se z dlouhodobého pohledu vždy vyplácí,“ doplnil Richard Morávek, majitel společnosti REDSTONE REAL ESTATE, a.s.