08.06.2021 |

Startuje předprodej vstupenek MS v para hokeji Ostrava 2021

Ve středu 9. června v 8:00 startuje předprodej vstupenek na MS v para hokeji Ostrava 2021. Fanoušci opět budou moct dorazit do hokejové haly ve Vítkovicích a vidět nejlepší para hokej na vlastní oči. Nejen v hale, ale i ve venkovní fanzóně.

Ostrava zažije znovu elitní para hokejové souboje a diváci u toho nebudou chybět! „Na základě aktuálního vývoje situace už nyní víme, že diváky můžeme pustit do Ostravar Arény. Počet vstupenek je omezený, proto jsme se rozhodli nabídnout fanouškům možnost fandit spolu také před halou,“ řekl za organizační tým předseda MS v para hokeji Ostrava 2021 Jiří Šindler.

Vstupenky do haly se budou prodávat na sedadlo (místenky). Prodej vstupenek bude probíhat pouze online, a to na stránkách smsticketu. Pravidla pro vstup do Ostravar Arény bude možný jen dle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ČR.

Vstupenky do arény se kupují na jednotlivá utkání, vstupné do arény neplatí jako vstupné do venkovní fanzóny. Předprodej vstupného pro fazónu probíhá opět online na portálu smsticket.

Pro fanoušky, kteří by si chtěli vychutnat přímé přenosy společně s doprovodným programem moderátorů, užít si i soutěže a vychutnat si občerstvení raději pod otevřeným nebem, nabízejí organizátoři venkovní fanzónu. „Máme připravený skvělý doprovodný program. Návštěvníci venkovní fanzóny si mohou vyzkoušet na čtyřech mobilních hřištích zajímavé para sporty, zasoutěžit si o ceny nebo využít originální fotokoutky,“ uvedla vedoucí fanzóny Zuzana Janošová. Předprodej pro venkovní areál pro fanoušky bude spuštěn zároveň s prodejem vstupného do haly. Vstup do venkovní fanzóny neopravňuje fanoušky ke vstupu na zápasy do Ostravar Arény.

Na všechny fanoušky se těší hlavně para hokejisté. Ti kanadští už nyní v Ostravě trénují. „Jsem nadšený, že se na ledě opět potkáme s českým para hokejovým týmem. Vidět Čechy hrát v roce 2019 před domácím publikem bylo skvělé a všichni se těšíme, že změříme své síly opět před diváky,“ dodal kapitán kanadské para hokejové reprezentace Tyler McGregor.

Předprodej na první tři kola pro Ostravar Arénu na základní skupinu: www.smsticket.cz/skupiny/414-ms-v-para-hokeji-ostrava-2021

Předprodej pro venkovní fanzónu: www.smsticket.cz/skupiny/416-fanzona-ms-v-para-hokeji-ostrava-2021