30.08.2020 | Tisková zpráva

Informace k semifinále Poháru Generali České Pojišťovny

Ředitel Poháru Generali České pojišťovny Tipsport extraligy Josef Řezníček řeší ve spolupráci s kluby situaci, která vznikla po oznámení HC Škoda Plzeň a Bílí Tygři Liberec, že vzhledem ke zdravotní situaci a z preventivních důvodů nebudou moci nastoupit k úterním semifinálovým zápasům Plzeň-Třinec, Liberec-Pardubice.

V případě zápasu Plzeň-Třinec bude další postup bude záviset na výsledcích testů, kterými prošli hráči a členové realizačního týmu HC Škoda Plzeň.

Pokud to výsledky testů umožní, bude ve spolupráci s oběma kluby určen náhradní termín, který by umožnil sehrát další zápasy podle původně schváleného rozpisu. V opačném případě by se nesehraným utkáním zabývala sportovně-technická komise Českého hokeje, která bude postupovat podle platných řádů a s největší pravděpodobností by zápas kontumovala.

Informace k semifinále Poháru Generali České Pojišťovny Liberec - Pardubice

Vzhledem k výskytu koronavirové nákazy v týmu Bílých Tygrů Liberec se úterní semifinálové utkání Poháru Generali České pojišťovny Tipsport extraligy Bílí Tygři Liberec – HC Dynamo Pardubice neuskuteční.

Vedení soutěže, stejně jako oba kluby čekají na výsledky testů, kterým se podrobili další hráči a členové realizačního týmu Bílých Tygrů Liberec. Podle těchto výsledků a na základě stanoviska hygienické stanice bude (podobně jako v případě nesehraného zápasu HC Škoda Plzeň – HC Oceláři Třinec) následně rozhodnuto o dalším postupu.