13.02.2011 | Tiskové prohlášení

Prohlášení: Marketingové využití české hokejové reprezentace

Český svaz ledního hokeje v poslední době zaznamenal snahy některých společností využívat s ohledem na blížící se Mistrovství světa v ledním hokeji ve svých marketingových kampaních prvek české hokejové reprezentace.

Český svaz ledního hokeje tímto informuje všechny subjekty, které mají v úmyslu prvek českého hokeje a českého hokejové reprezentace využívat ve svých reklamních kampaních a pro podporu prodeje svých výrobků, že výhradním marketingovým partnerem Českého svazu ledního hokeje je na základě smluvního ujednání společnost BPA sport marketing a.s., která má právo užívat jakékoli spojení s českou hokejovou reprezentací za účelem reklamy, jakož i postupovat toto právo na třetí osoby.

Český svaz ledního hokeje ani BPA sport marketing a.s. proto nebudou tolerovat postup subjektů, které bez jejich souhlasu hodlají zneužívat goodwill české hokejové reprezentace pro podporu prodeje svých produktů za účelem dosažení vlastního zisku.

Bez souhlasu BPA sport marketing a.s. není žádná třetí osoba oprávněna spojovat jakékoli svoje produkty, obaly, loga nebo dárkové předměty pro zákazníky s českým národním hokejovým týmem ani prvek české hokejové reprezentace jakýmkoli jiným způsobem využívat ve svých reklamních kampaních. V případě porušení této povinnosti jsou Český svaz ledního hokeje a BPA sport marketing a.s. připraveni podniknout veškeré právní kroky k ochraně svých práv.

Společnosti, jež chtějí spojit své jméno s českou hokejovou reprezentací a současně pomoci k rozvoji českého hokeje, se mohou obrátit, v případě jejich zájmu o spolupráci, na hokejové oddělení BPA sport marketing a.s. Kontakty viz níže či na www.bpa.cz.

Text prohlášení v PDF

Kontakty:

Český svaz ledního hokeje
Telefon: +420 224 891 470
Fax: +420 233 336 096
E-mail: office@cslh.cz

PRO-HOCKEY Cz, s.r.o.
Jan Černý
Ředitel
e-mail: cerny@pro-hockeycz.cz
Tel. +420 224 891 361
Fax. +420 224 891 360
GSM +420 724 349 031

BPA sport marketing a.s.
Ing. Luboš Pázler
vedoucí oddělení ledního hokeje
e-mail: pazler@bpa.cz
tel: +420 221 875 506
gsm: +420 777 922 043

Český svaz ledního hokeje (ČSLH)je občanským sdružením zastřešujícím dění v ledním hokeji v České republice. V roce 1908 byl jedním ze zakládajících členů Mezinárodní hokejové federace.

Společnost PRO-HOCKEY Cz je dceřinou a servisní organizací ČSLH. Zajišťuje zejména přípravná utkání a soustředění všech reprezentací na území ČR a potřebnou součinnost pro utkání v zahraničí (doprava, ubytování, pojištění apod.). Též je majitelem veškerých marketingových a televizních práv ČSLH (od roku 2008 uzavřela smlouvu se společností BPA sport marketing a.s. na postoupení těchto práv).

BPA sport marketing a.s. je mimo jiné v sezóně 2010/2011 již 16. rokem výhradním marketingovým partnerem APK LH (Asociace profesionálních klubů ledního hokeje) a výhradním marketingovým partnerem ČSLH (Českého svazu ledního hokeje), který zastupuje výkonnostní hokej a reprezentační tým. BPA sport marketing a.s. disponuje a poskytuje práva pro prezentaci v rámci českého národního týmu pro všechny věkové kategorie (senioři, mládež 20, 18, 17 a 16 let).