17.11.2021 |

Předprodej vstupenek na IPH CUP spuštěn

Nadělte si před Vánoci porci toho nejlepšího světového para hokeje. Prodej vstupenek na International Para Hockey Cup, který se uskuteční v prosinci v RT Torax Aréně, odstartoval. Počet míst je omezen. Neváhejte a zajistěte si svou vstupenku včas.

Turnaj zahájí 12. prosince 2021 repríza finále MS v para hokeji Ostrava 2021. Na ledě RT Torax Arény se od 14.30 utkají týmy Kanady a USA. Večerní zápas od 18:00 už bude patřit souboji Česka s ruskou para hokejovou reprezentací. „Kdo chce vidět para hokejovou NHL, tak má v Ostravě možnost. Nám to hodně napoví z hlediska mezinárodní výkonnosti, zda se nůžky mezi elitou a námi přivřou či nikoliv. Budeme rádi za každého fanouška, který nás přijde podpořit,“ řekl trenér české para hokejové reprezentace Jiří Bříza. „Jsme přesvědčeni, že tento turnaj s těmi nejsilnějšími týmy bude plný skvělého para hokeje a nabídne úžasnou show, jak už je v Česku zvykem,“ dodal za ruský tým manažér Mikhail Simakin.

Předprodej vstupenek probíhá pouze online na stránkách smsticket.cz. V zápasových dnech bude probíhat prodej také přímo na pokladnách RT Torax Arény.

International Para Hockey Cup nabídne během šesti hracích dnů dvanáct zápasů světové elity.

Další informace na www.parahockey.cz.