06.06.2021 |

Pocta legendám: Hymna para hokejové reprezentace

Spojují je roky tvrdého tréninku, cílevědomost a naprostá oddanost. Orchestr Janáčkovy filharmonie Ostrava svůj um v nové hymně dal dohromady s hráči české para hokejové reprezentace. Vznikla tak nejen nová verze Para hymny, ale i videoklip, který vzdává hold legendám tohoto sportu a jejich pokračujícímu odkazu.

Miroslav Hrbek a Tomáš Kvoch jsou para hokejové legendy, které po desetiletí táhly tento sport u nás na světový vrchol. Aktivní kariéru ukončili po neméně legendárním světovém šampionátu v roce 2019. Svými sportovními výkony i lidskými příběhy přitáhli k para hokeji další mladé hráče. Miroslav Hrbek a Tomáš Kvoch předali pomyslné žezlo nové generaci para hokejistů v České republice. Para hymna je silným příběhem dvou sportovních legend v hudebním doprovodu Janáčkovy filharmonie Ostrava. „Hymna byla, je a bude super. Prostě srdcovka, která se dostane pod kůži a k srdci. Každý ji musí milovat,“ řekl po natáčení videoklipu k hymně para hokejový veterán Miroslav Hrbek.

Videoklip, na kterém si můžete hymnu vyslechnout, najdete níže, další informace pak na https://ms2021.parahockey.cz/mistrovstvi/pocta-legendam-para-hymna-s-janackovou-filharmonii-ma-emoce-grady-i-poslani/.