06.02.2022 |

Nejmladší česká reprezentace žen si zatrénovala na Olympijském festivalu

Česká reprezentace žen do 16 let má za sebou povedený víkend na Olympijském festivalu v Brně, který je součástí doprovodného programu olympiády a je určen pro české fanoušky a sportovce.

Nejmladší české reprezentantky nejprve společně s ostatními fanoušky držely palce před velkou obrazovkou svým starším kolegyním v národním týmu, které zažívají v Pekingu premiéru pod pěti kruhy, poté si zahrály přátelský zápas proti bývalým fotbalistům a na závěr absolvovaly tréninkovou jednotku pod vedením kouče Rudolfa Vally.

Nominace ženské šestnáctky na akci v Brně

Brankářky: Daniela Nováková (Slavia Praha), Aneta Šenková (Litoměřice), Ema Jaworská (Třinec).

Obránkyně: Klaudie Slavíčková (Louny), Bára Hračová (Prostějov), Veronika Hujová (Ústí nad Labem), Madlen Chladová (Humpolec), Šarlota Stýblová (Polička), Věra Šťástková (Liberec), Aneta Paroubková (Pilsen Wolves), Johanna Tischler (Warriors Brno), Hana Panešová (Roudnice nad Labem).

Útočnice: Anežka Čábelová (Český Krumlov), Aneta Florýková (Prostějov), Julie Jebousková (Sparta Praha), Zikmunda Mazancová (Kaufbeuren, Německo), Adéla Fromová (Kolín), Klaudie Pietraszová (Orlová), Barbora Prošková (Černošice), Karolína Skořepová (Kobra Praha), Linda Vocetková (Neratovice), Viktorie Jílková (Beroun), Anna Mazancová (Mladá Boleslav).

Realizační tým:

Manažerka: Kateřina Rezeková
Hlavní trenér: Rudolf Valla
Asistent trenéra: Martin Cimrman
Trenér brankářek: Dalimil Svoboda
Kustod: Luboš Dospěl

Další fotografie naleznete na facebookové stránce české reprezentace žen do 16 let.

Český hokeje v rámci Olympijského festivalu využívá ledy pro mládež, pomáhá s organizací bruslení pro školy a školky a zároveň pomohl s vybavením místní off-ice zóny. Pokud si chcete některý ze zimních sportů anebo zafandit českým sportovcům, podrobné informace včetně programu najdete na www.olympijskyfestival.cz.