31.03.2020 | Tisková zpráva

Nejmenší hokejisté se mohou připravovat podle seriálu #HokejDoma

Pro rodiče malých hokejistů ve věku 4–10 let připravil Český hokej v rámci projektu Pojď hrát hokej seriál instruktážních videí s cvičeními, které je možné s dětmi provádět doma nebo venku před domem.

V deseti, dvakrát týdně aktualizovaných videích najdou pod vedením mládežnických trenérů návod, jak nejmenší hokejisty zabavit, zaujmout a udržet v kondici i v době, kdy nemohou mezi spoluhráče ani na zimní stadióny.

Jednotlivá videa budou dostupná na www.pojdhrathokej.cz včetně jejich podrobného popisu a seřazení v rámci domácí tréninkové jednotky. Děti a rodiče k nim nepotřebují nic jiného než hokejku, míček a běžně dostupné předměty, které nahradí na ledě a v tělocvičnách používané kužely.

První díl seriálu je zaměřen na ovládání hokejky, děti si vyzkouší osmičky a slalom:

Metodika k videu je dostupná na www.pojdhrathokej.cz, videa jsou k dispozici rovněž na Youtube, Facebooku nebo Instagramu.

Série instruktážních videí pro nejmenší hokejisty navazuje na seriál #HokejDoma:Trénuj jako hráči NHL, připravovaný regionálními trenéry Českého hokeje pro kluby, hráče a rodiče s nabídkou cviků pro individuální přípravu v domácích podmínkách.

Ukažte nám, jak trénujete doma i vy! Nahrajte video na sociální sítě a v popisku použijte hashtag #HokejDoma.