19.03.2019 |

Kupujte vstupenky na para hokejové mistrovství světa v Ostravě

Naplníme halu - s tímto cílem spustili organizátoři prodej vstupenek na Mistrovství světa v para hokeji Ostrava 2019. Vstupenky kupujte zde.

Základní jednodenní vstupné na MS v para hokeji začíná na 50kč. Zájemci si mohou ale vybrat i variantu až do výše 500kč. Jedná se o dobrovolné vstupné. Z celkového výdělku se pak pořídí para hokejovým sportovcům potřebné vybavení (saně, hokejky, posilovací stroje), aby mohli rozvíjet sebe i tento atraktivní paralympijský sport. Přispět tak může touto formou každý návštěvník MS.

Níže se můžete podívat i na spot, který společně s českou para hokejovou reprezentací natočili filmaři z Copterfilm a herec a zpěvák Bořek Slezáček.

Ve třetím největším městě ČR se odehraje nejprestižnější turnaj pro para/sledge hokejisty na světě už podruhé. Od 27. 4. do 4. 5. 2019 bude Ostravar Aréna hostit Mistrovství světa v para hokeji Ostrava 2019, jehož amdasadorem je legendární hokejový brankář Dominik Hašek.

V Ostravě bude o titul mistrů světa bojovat osm mužstev elitní skupiny A (Česká republika, Itálie, Japonsko, Kanada, Korea, Norsko, Švédsko, USA).

Vstupenky kupujte zde.