26.05.2020 |

Klubový informační systém je oporou pro sportovní kluby

(KOMERČNÍ SDĚLENÍ) Hromady papíru a pyramidy šanonů? Na to zapomeňte! Současný svět s příchodem nových technologií přináší chytrá řešení. Klubový informační systém je ideálním nástrojem pro efektivní řízení a správu jakéhokoliv sportovního klubu.

Klubový informační systém (KIS) umožňuje rychlou komunikaci vedení klubu a trenérů s hráči i rodiči, snadnou správu tréninků, zápasů, turnajů a dalších klubových akcí. Postará se o přehlednou evidenci výběru členských příspěvků on-line včetně propojení s bankou, pohlídá platnosti veškerých smluv či zdravotní prohlídky či GDPR souhlasů.

Díky Klubovému informačnímu systému, který už využívají PSG Berani Zlín, Rytíři Kladno, HC Dynamo Pardubice, VHK ROBE Vsetín či HC Slavia Praha a řada dalších nejen hokejových klubů, lze zaznamenat i přehled a hodnocení výkonů hráčů včetně filtrace a srovnání.

KIS je oproti jiným systémům nejpropracovanější. Kromě jiného nabízí také přehlednou evidenci přestupů včetně jejich historie, finančního plnění a podobně, individuální komunikaci napříč klubem či evidenci videí pro trénink i hodnocení zápasu.

Vymazlená mobilní aplikace i nejlevnější cena

„Obrovskou výhodou je, že KIS dokáže obsáhnout jak sportovní stránku, tak tu administrativní. Lidé z vedení klubu v něm mají skvělý nástroj pro efektivní řízení administrativy a přehlednou evidenci veškerých plateb, smluv a dalších důležitých dokumentů. Trenéři mohou pohodlně plánovat tréninky, zápasy či turnaje, kontrolovat docházku hráčů a podobně. Data ze systému lze navíc chytře propojít také s webovou stránkou klubu, což je další užitečná funkce,“ pochvaluje si marketingový manažer Slavie Praha Jakub Mezlík.

KIS je novým produktem společnosti eSports.cz, která se specializuje na výrobu webových stránek a informačních systémů pro sportovní kluby, svazy a organizace. Firma eSports.cz vyvinula i naprostou většinu elektronických systémů, které v současné době využívá Český hokej (ČSLH).

„Rád bych poděkoval panu Jiřímu Bermannovi a jeho kolegům z klubu Bílí Tygři Liberec, Janu Fišerovi a dalším odborníkům z hokejového hnutí za pomoc s vývojem systému,“ vzkazuje David Schlegel, jednatel firmy eSports.cz, která KIS vyvíjí.

Kromě webové verze, která je plně responzivní, lze Klubový informační systém plnohodnotně ovládat také prostřednictvím vychytané aplikace pro chytré telefony ve verzi pro Android i iOS, což KIS výrazně odlišuje od konkurence stejně tak jako celá řada chytrých modulů. „Klubový informační systém neustále vyvíjíme, zdokonalujeme a doplňujeme o nové a užitečné funkcionality. Nabídnout můžeme i jasně nejlevnější cenu na českém trhu,“ dodává David Schlegel.

Instalace systému stojí 9 900 Kč a měsíční poplatek za provoz webové verze činí 300 Kč. Veškeré aktualizace navíc probíhají zdarma a jsou k dispozici všem klubům využívajícím Klubový informační systém. Více informací o KIS naleznete na webu systému či můžete přímo kontaktovat společnost eSports.cz na e-mailu firma@esports.cz.