24.09.2019 | Tisková zpráva

K dispozici jsou VIP balíčky na domácí MS U20

Po dvanácti letech se do České republiky vrací Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji juniorů. Vrcholnou hokejovou akci hostí od 26. prosince 2019 do 5. ledna 2020 Ostrava a Třinec. Fanouškům, kteří si chtějí užít strhující utkání šampionátu s maximálním komfortem, nabízí organizační výbor VIP hospitality program. Ceny VIP vstupenek začínají na 1480 Kč (vstupenka + voucher do VIP LOUNGE). VIP vstupenky jsou aktuálně k dispozici na všechna utkání šampionátu.

Zápasy turnaje, na němž se představí deset nejlepších světových týmů do 20 let, přivítají OSTRAVAR ARÉNA v Ostravě a WERK ARENA v Třinci. V obou arénách si fanoušci můžou užít hokej s maximálním komfortem prostřednictvím VIP hospitality balíčků.

VIP hospitality balíček zahrnuje kromě vstupenky na zápas také vstup do prostoru VIP LOUNGE, který bude návštěvníkům zpřístupněn nejpozději hodinu před začátkem zápasu. Držitel VIP hospitality balíčku bude mít možnost užít si hokej světové úrovně v příjemném prostředí a využít širokou nabídkou pokrmů a nápojů, plus jedny z nejlepších sedadel v hale. Využít lze také separátní vstup do arény.

S objednávkou vstupenek a případnými dotazy se prosím obracejte na společnost Deep Vision na info@enigoo.cz nebo na call centrum tele-fonicky na +420 461 049 232 (9h - 22h).

Důležité odkazy:

Oficiální web šampionátu 2020.iihfworlds.hockey

https://msjunioru2020.cz/#hospitality

https://msjunioru2020.cz/dist/VIP_hospitality_info.pdf