24.03.2021 |

#HokejDoma: Cvičení pro brankáře - STREČINK III

Série #HokejDoma: Cvičení pro brankáře pokračuje 23. dílem, který je opět zaměřen na strečink. Úroveň a skladba provedení se tentokrát dostává do forem náročnějších provedení v rotacích, přechodech do aktivací a protažení oblastí kyčlí.

V tomto díle série, která je určena mladým gólmanům a jejich přípravě v domácím prostředí, je důležité dbát na správné dýchání v kombinaci se soustředěností, které pomůže brankářům pracovat v těchto cvicích kvalitně a bezpečně. Trenérka Barbora v každém úvodním nástupu všechny seznámí se základní osnovou a navedením do protažení. Důležité je tedy pozorně poslouchat a dávat pozor na její poznámky.

Ukázky cvičení pro brankáře jsou připravované ve spolupráci profesionálních regionálních trenérů Českého hokeje, jsou zveřejňovány každý týden a distribuovány prostřednictvím regionálních trenérů brankářů klubovým trenérům, rodičům a brankářům. Další díly naleznete v sekci TRÉNINK BRANKÁŘŮ MIMO LED.

Sdílejte a natočte nám vaše video z tréninku brankáře, které následně můžeme umístit na naše stránky. Připojte vždy prosím hashtag #HokejDoma.