09.11.2020 |

#HokejDoma: Cvičení pro brankáře - CVIČENÍ NA DOMA

V sedmnáctém díle série #HokejDoma: Cvičení pro brankáře se přesouváme do domácího prostředí, kde si sami mladí gólmani mohou vytvořit ten správný brankářský trénink na suchu. Ať už v garáži, na zahradě nebo v obýváku. Brankářská komise se pro tento účel snažila vybrat prostorově nenáročná cvičení.

Co je ke cvičením potřeba? Postačí měkká podložka pod kolena (popř. bosa nebo bude stačit polštář) a míčky nebo tenisáky. Simulace pohybu v přesunu stranou je důležitým prvkem brankáře v pohybu na ledě, proto do tréninku můžeme zapojit také tuto dovednost v zapojení v off-ice programu.

Vyzkoušejte si tento trénink a v rámci doporučení našich trenérů můžete začít pracovat v zapojení 4-6 sérií po 30 vteřinách. Doba odpočinku je s ohledem na věk brankáře individuální.

Ukázky cvičení pro brankáře jsou připravované ve spolupráci profesionálních regionálních trenérů Českého hokeje, jsou zveřejňovány každý týden a distribuovány prostřednictvím regionálních trenérů brankářů klubovým trenérům, rodičům a brankářům. Další díly naleznete v sekci TRÉNINK BRANKÁŘŮ MIMO LED.

Sdílejte a natočte nám vaše video z tréninku brankáře, které následně můžeme umístit na naše stránky. Připojte vždy prosím hashtag #HokejDoma.