23.05.2020 | Tisková zpráva

Kdo ovládne repreduel Česko vs. Slovensko? Sledujte živě od 20:20

Do neděle 24. května 2020 si mohou zájemci koupit vstupenky na virtuální hokejové utkání Česká republika – Slovensko, pomoci tak některé dobročinné nadaci a získat zajímavé ceny. Přímý přenos startuje ve 20:20 na HokejkaTV.

Vstupenky s jednotnou cenou 55 Kč jsou v prodeji na Facebooku „Reprezentační duel fanoušků Česko x Slovensko“ nebo na webových stránkách www.repreduel.cz, k dostání jsou i VIP balíčky za 5 000 Kč, obsahující kromě certifikátu dres národního mužstva, roušky, nákrčník nebo dárky od partnerů hokejové reprezentace. A protože výtěžek akce poputuje na dobročinné účely, mohou si fanoušci vybrat, zda jejich příspěvek pomůže dětem s poruchou krvetvorby (Kapka naděje), osamělým seniorům (Krása pomoci), zdravotním sestrám (Česká asociace sester) nebo Nadačnímu fondu Ivana Hlinky. Všichni majitelé vstupenek budou navíc zařazeni do slosování a mohou vyhrát některou z atraktivních cen – zájezd pro dva na mistrovství světa v roce 2021, podepsaný dres Jakuba Voráčka nebo reprezentační edici Stiga hokeje.

Vítězem fanouškovského duelu Česká republika – Slovensko bude země, která vyprodá více vstupenek ve virtuální Aréně Guta Staršího. Celá akce vyvrcholí v neděli 24. května 2020 od 20:20 hodin společným programem a přenosem na HokejkaTV.cz a Facebooku České hokejové reprezentace.

Pořadu, jehož průvodcem bude Michal Dusík, se zúčastní známé hokejové osobnosti. Jako hosté v něm nebudou chybět mistr světa Tomáš Vlasák s Dominikem Kubalíkem, vzpomínat bude trenér obou reprezentací Vladimír Vůjtek starší, dovednostních, fyzických a vědomostních soutěží se zúčastní Filip Hronek, Jakub Vrána, Martin Nečas, Lukáš Rousek nebo Dominik Hrachovina, kteří budou soupeřit s Liborem Hudáčkem, Martinem Fehérvárym, Matúšem Sukeľem, Adamem Liškou nebo Matějem Tomkem, dvojice Filip Chytil, Martin Kaut vyzve ve hře NHL Samuela Bučka se Sandrou Demitrovou.

Upoutávku na akci s Filipem Hronkem najdete na https://www.hokej.cz/tv/hokejka/video/20201111.

Přímý přenos sledujte 24.5. od 20:20 na HokejkaTV.