05.01.2023 |

Aukce originálních dresů stříbrných medailistů z mistrovství světa juniorů 2023

Krátce po mistrovství světa juniorů v Kanadě, kde svěřenci trenéra Radima Rulíka vybojovali po 18 letech cenný kov pro Česko, odstartovala aukce originálních hraných bílých dresů českých reprezentantů. Dražit si cenný úlovek stříbrných medailistů můžete až do pondělí 23. ledna do 20 hodin, kdy dražba končí.

Kanadská města Halifax a Moncton hostila od 26. prosince do 5. ledna mistrovství světa juniorů 2023. Svěřenci trenéra Rulíka zaznamenali skvělý úspěch, když postoupili do finále a v něm bojovali do posledních sil o zlatou medaili, když podlehli Kanadě 3:2 v prodloužení. Do All-Star týmu turnaje byli zvoleni brankář Suchánek, obránce Jiříček a útočník Kulich. Nyní si můžete vydražit originální hrané dresy NIKE z bílé sady ze zápasů s Rakouskem a Švédskem.

Aukce dresů odstartovala den po finále a dražit můžete až do pondělí 23. ledna do 20 hodin. Zadavatelem této dražby je Český hokej, který veškerý výtěžek aukce využije na podporu a rozvoj mládežnického hokeje. Vyvolávací cena je 7500 Kč/ks. Dražitelé ale mohou využít i akci "KOUPIT TEĎ", díky které mohou získat vybraný dres přednostně.

Získejte originální dres českých hráčů z MSJ »